Dit gebied behoort administratief tot Castilla y León, maar fysiek is het de poort tot Galicia. De Castiliaanse hoogvlakte wordt hier een bergachtig landschap dat overgaat in een groene oase en in een meer gematigd klimaat: minder extreem dan in Castilla en met minder regen dan in Galicia. Bierzo is het ...
Mencia (91%), Palomino (7%), Alicante Bouchet (2%)
150 cl. (Magnum)
2021
Las Lamas is een van de Grand Cru's van deze wijnmaker. Een schitterende wijngaard op een steile leisteenhelling. Zeer beperkt beschikbaar !
Mencia (100%)
Moncerbal is een van de Grand Cru's van Palacios. Schitterende ligging op een steile leisteenhelling.
75 cl.
Mencia (94%), Alicante Bouchet (1%), Gran Negro (1%), Negreda (1%), Palomino (1%), Pan y Carne (1%), Valenciana (1%)
2020
2022
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Godello (100%)
La Vizcaína is een project van Raúl Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Raúls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raúl bijgestaan door zijn neef en oenoloog César Márquez.
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Rauls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef en oenoloog Cesar Marquez.
La Vizcaína is een project van Raúl Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Raúls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raúl bijgestaan door zijn neef en oenoloog César Márquez. 1000 flessen productie.
Mencia (95%), Merenzao (Bastardo) (5%)
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan zijn vader. Rauls vader was oenoloog en is op jonge leeftijd gestorven. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef-oenoloog Cesar Marquez. Las Lomas = licht golvend landschap 1500 flessen productie
Wijn met een productie van 1500 flessen, afkomstig van een ‘single vineyard’ net buiten Valtuille op 500 meter hoogte.
Mencia (50%), Tintorera (50%)
La Clave is de jongste worp van genie Raúl Pérez. Hoofdzakelijk gemaakt van wijngaarden uit de regio Ponferrada. Bijzonder aan deze wijn is zijn coupage. Naast Mencía bestaat hij immers voor de helft uit Tintorera, of Alicante Bouschet, een druivensoort die na de philloxera veelvuldig werd aangeplant in Galicia en Bierzo. Deze druif is vooral bekend voor zijn donker gekleurd vruchtvlees, wat maakt dat de La Clave donkerder van kleur is dan de andere Raúl-wijnen.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.