Airén (100%)
70 cl.
75 cl.
Vermouth op basis van Garnatxa Blanca & Macabeu.
Garnatxa blanca (60%), Macabeu (40%)
One-man-project van Josep Maria Castillo, die vroeger als oenoloog in verschillende wijndomeinen in Terra Alta werkte. Vandaag keert hij terug naar zijn roots met deze vermout.
De Bonanto is samengesteld door de beste sommelier van Spanje en 2 mixologistas van wereldniveau. De 3 mannen die hierachter zitten, zijn niet de minste. 1 van hen is Marc Alvarez, die sinds jaren een topfunctie bekleedt in de groep van El Bulli. 3 jaar geleden brachten ze hun gin Ginraw op de markt, die we toen ook in onze gamma opnamen. Nu kregen we dezelfde vraag voor hun Bonanto. Het 3-tal heeft 3 jaar gewerkt aan het product, zowel inhoudelijk als naar uitstraling. Ze gingen op zoek naar een kwalitatief aperitief en kwamen terecht bij een op wijn gebaseerd aperitief waaraan een destillaat van kersen is toegevoegd. Het kan tijdens de dag on the rocks worden gedronken, met cava als vervanger voor Aperol Spritz, met tonic of soda op de manier waarop Campari wordt geserveerd. Voor het product ontwikkelden ze een speciale fles waarvan het ontwerp is gepatenteerd. Zonder twijfel wordt deze Bonanto een kwalitatieve meerwaarde in de wereld van de cocktails en aperitieven.
Ginraw is de gastronomische gin van Barcelona, gecreëerd door experts uit de wereld van de gastronomie en een maître-parfumeur.
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Albariño (100%)
50 cl.
Bijzonder fijn distillaat van Albariño.
Garnatxa blanca, Macabeu
Artisanaal gemaakte Vermouth. Witte Spaanse wijn van Priorat met een aftreksel van aromatische kruiden. Om deze vermout te maken wordt er een aftreksel gemaakt op basis van meer dan 110 verschillende planten die gedurende meer dan een jaar hebben geweekt in een houten vat met wijn. Dit aftreksel wordt samengevoegd met een witte Spaanse wijn op basis van Macabeo en Garnacha Blanca. Een witte wijn die contact heeft gehad met de schillen van de druiven zodat de wijn meer aroma’s en een donkere kleur heeft. Het geheel wordt gedurende minstens twee jaar op oude houten vaten bewaard totdat de vermout de gewenste kleur en aroma’s heeft.
Pedro Ximenez (100%)
Alle brandy's van Ximénez-Spínola worden op basis van hun Pedro-Ximénez wijnen gedistilleerd, wat hen zo al bijzonder maakt. De meeste brandy's uit Jerez zijn namelijk ofwel van Airén wijnen of Palomino wijnen. Daarnaast is de élevage bij Ximénez-Spínola werkelijk ongezien. Dit alles geeft de brandy's een unieke stijl, bijzonder complex maar tegelijk ook heel toegankelijk. Pur plaisir.
Deze unieke brandy is de nieuwe creatie van huis. In tegenstelling tot hen andere brandies die jaren rijpen in kastanje en/of eiken vaten, willen ze hier de fruitige esters van de brandy behouden.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.