Zet onze Exclusieve Eindejaarsdegustatie in uw agenda! In aanwezigheid van grote namen zoals Raúl Pérez, Rafael Palacios, Nin i Ortiz,...
Reserveer uw plek

Bonanto 'The ultimate Aperitivo' Mediterranean Premium Spirits - 75 cl.

Bonanto 'The ultimate Aperitivo'
Download productfiche
De Bonanto is samengesteld door de beste sommelier van Spanje en 2 mixologistas van wereldniveau.

De 3 mannen die hierachter zitten, zijn niet de ... Lees verder
Wijnkleur:
Rood
Alcoholgehalte:
22 %
€ 22,60
€ 18,68 excl. BTW
Productinfo
De Bonanto is samengesteld door de beste sommelier van Spanje en 2 mixologistas van wereldniveau.

De 3 mannen die hierachter zitten, zijn niet de minste. 1 van hen is Marc Alvarez, die sinds jaren een topfunctie bekleedt in de groep van El Bulli. 3 jaar geleden brachten ze hun gin Ginraw op de markt, die we toen ook in onze gamma opnamen. Nu kregen we dezelfde vraag voor hun Bonanto.

Het 3-tal heeft 3 jaar gewerkt aan het product, zowel inhoudelijk als naar uitstraling. Ze gingen op zoek naar een kwalitatief aperitief en kwamen terecht bij een op wijn gebaseerd aperitief waaraan een destillaat van kersen is toegevoegd. Het kan tijdens de dag on the rocks worden gedronken, met cava als vervanger voor Aperol Spritz, met tonic of soda op de manier waarop Campari wordt geserveerd. Voor het product ontwikkelden ze een speciale fles waarvan het ontwerp is gepatenteerd.
Zonder twijfel wordt deze Bonanto een kwalitatieve meerwaarde in de wereld van de cocktails en aperitieven.

Smaakprofiel
Hout Geen Houtlagering Stevige houtlagering Zuren Weinig Evenwichtig Veel zuren Fruitig Weinig Evenwichtig Veel fruit Structuur Elegant Evenwichtig Stevig en vol
Wijndomein

Dé gastronomische gin van Barcelona! Een project van Roger Burgués en Lluis Jauregui, twee vrienden die beslisten om de meest gastronomische gin van Barcelona te maken. Daarvoor verzamelden ze een aantal specialisten die hen geholpen hebben in hun zoektocht: Rosendo Mateu, maître-parfumeur, één van 's werelds meest bekende 'neuzen' die ook mee de parfumdesserts van Jordi Roca van Celler de Can Roca (beste restaurant van de wereld 2013-2015) creëerde, Javier Caballero, Barcelona's meest beroemde mixologist, Sergi Figueras, beste sommelier van Spanje 2012, en Xano Saguer, topchef en eigenaar van Espai Sucre in Barcelona.

Smaakprofiel Smaakprofiel
Hout
Zuren
Fruitig
Structuur
Geen idee. Overslaan
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.

Even geduld, we zoeken het op...
Uitverkocht!

Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.

Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.

Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.