Wij zijn de exclusieve invoerder in België van al de wijndomeinen op deze website.
Mencia (95%), Merenzao (Bastardo) (5%)
75 cl.
2022
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan zijn vader. Rauls vader was oenoloog en is op jonge leeftijd gestorven. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef-oenoloog Cesar Marquez. Las Lomas = licht golvend landschap 1500 flessen productie
Mencia (100%)
2021
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Rauls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef en oenoloog Cesar Marquez.
Godello (100%)
La Vizcaína is een project van Raúl Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Raúls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raúl bijgestaan door zijn neef en oenoloog César Márquez.
Syrah (91%), Cabernet Sauvignon (9%)
2018
Etiqueta Azul is het blauwe etiket en is de topper van de drie wijnen die hier onder de kurk komen. Het etiket is geïnspireerd op het wapenschild van de familie.
2019
Garnatxa blanca, Macabeu, Moscatel de Alejandria, Pedro Ximénez, Viognier
Hoofdzaak blijft ook hier Garnatxa en Macabeu. Deze witte Spaanse wijn is een van Dirks paradepaardjes. Met deze Spaanse wijn heeft hij immers al verschillende prijzen gewonnen als een van Spanjes betere wijnen. Klassieke witte Priorat op basis van zeer oude wijnstokken.
Keuzestress?
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Syrah (38%), Cabernet Franc (22%), Garnatxa (21%), Cariñena (12%), Merlot (7%)
2015
Nuncito (klein Nunci) is zowat de tweede wijn van het domein waarin ook deels de jongere druivenstokken worden verwerkt. 2005 was de eerste jaargang van commercialisering.
Cabernet Franc (40%), Garnatxa Roja (30%), Macabeu (15%), Garnatxa blanca (8%), Moscatel de Alejandria (5%), Moscatel de Grano Menudo (2%)
Syrah (36%), Garnatxa (22%), Cabernet Franc (20%), Merlot (14%), Cabernet Sauvignon (7%)
2017
Zoals in de meeste nieuwe Priorats neemt Dirk hier ook minstens 50 à 60% Grenache en Carignan als basis en vult deze aan met andere cépages, meestal van jongere wijnstokken. Hoewel de wijn zuiders is, heeft hij toch een zekere fraîcheur. Misschien door het gebruik van de Cabernet Franc, die voor de rest in deze streek niet gebruikt wordt. Minimale élevage op eiken vaten om geen enkele dominantie van het hout te hebben. En daarin is hij perfect geslaagd! Ongelooflijke wijn voor zijn prijs. Nunci: de vroegere eigenaar van de wijngaarden was de belleman (nunci) van het dorp. Nunci is dan ook de naam geworden voor alle wijnen van het domein.
Garnatxa blanca, Moscatel de Alejandria, Viognier
2023
Deze Spaanse wijn is een verhaal apart van onze Belgische wijnbouwer Dirk Hoet. In de assemblage zit namelijk een flinke portie Moscatel. Het is in feite een beetje per toeval dat Dirk tijdens de vinificatie ontdekte dat hij perfect de mogelijkheid had om een wijn te maken zoals deze. Een wijn die gemaakt is om te behagen, met dank aan zijn cépage, de Moscatel, die het geheel floraal opvrolijkt. Door zijn ligging in Poboleda (hoogste dorp van Priorat) heeft Dirk procentueel gewijs meer wit aangeplant dan de rest van de wijnbouwers in deze streek. Witte wijnen van Poboleda hebben steeds meer frisheid omwille van hun hoogteligging. Nunci: de vroegere eigenaar van de wijngaarden was de belleman (nunci) van het dorp. Nunci is dan ook de naam geworden voor alle wijnen van het domein. Abocat : lieflijk, fruitig.
Garnatxa (60%), Cariñena (30%), Syrah (10%)
Coma Vella is de aanzet tot het topgamma rode Spaanse wijnen van dit domein. Indien u een Spaanse wijn met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding van deze beroemde regio wil proeven, twijfel dan niet. Het fruit is hier de protagonist, perfect verweven met het hout. Een zwoele mediterrane toets, met toch voldoende zuren, maken er een bijzonder verleidelijke wijn van. Er wordt tot 60% vieilles vignes gebruikt, hoofdzakelijk Grenache en Carignan. De andere cépages zijn afkomstig van wijngaarden die intussen ook al ouder dan 15 jaar zijn. Coma staat voor dal en Vella voor oud.
Garnatxa (60%), Cariñena (30%), Cabernet Sauvignon (10%)
2020
Bellmunt blanc en Bellmunt Negre zijn de eerste 'vins de villages' van Mas d'en Gil. In dit geval afkomstig van jonge wijnstokken van de eigen wijngaarden op het domein, aangeplant tussen 1996 en 1998.
Garnatxa blanca (60%), Macabeu (30%), Viognier (10%)
Bellmunt Blanc en Negre zijn de eerste 'vins de villages' van Mas d'en Gil. De bedoeling is om instap Priorats te maken met een top prijs-kwaliteitverhouding die toch volledig hun terroir en typiciteit weerspiegelen.
Garnatxa blanca (100%)
Coma Calcari is de vroegere Coma Alta die zijn naam had dankzij een hoger gelegen perceel Viognier die tot 2013 deel uitmaakte van de assemblage van Coma Alta. Coma Calcari is één enkele wijngaard: La Feixa... witte Grenache gelegen in een lagere zone van de Coma Vallei. De wijngaard is verdeeld in 2 zones voor zowel de viticultuur als de oogst. De naam van de wijn verwijst naar de terroir die hoofdzakelijk kalk is met wat klei. Een stijl die de gevoelige kant toont van Grenache. Zijn terroir en ligging geven de wijn extra energie, extra zuren en extra finesse! Gemiddeld worden er 3500 flessen gemaakt van deze stijlvolle witte Grenache.
Garnatxa (80%), Syrah (10%), Viognier (10%)
37,5 cl.
2016
Dolç-wijnen worden in Priorat al eeuwen gemaakt. Nus is een moderne variant op de vroegere Rancio dolç-wijnen.
De Bonanto is samengesteld door de beste sommelier van Spanje en 2 mixologistas van wereldniveau. De 3 mannen die hierachter zitten, zijn niet de minste. 1 van hen is Marc Alvarez, die sinds jaren een topfunctie bekleedt in de groep van El Bulli. 3 jaar geleden brachten ze hun gin Ginraw op de markt, die we toen ook in onze gamma opnamen. Nu kregen we dezelfde vraag voor hun Bonanto. Het 3-tal heeft 3 jaar gewerkt aan het product, zowel inhoudelijk als naar uitstraling. Ze gingen op zoek naar een kwalitatief aperitief en kwamen terecht bij een op wijn gebaseerd aperitief waaraan een destillaat van kersen is toegevoegd. Het kan tijdens de dag on the rocks worden gedronken, met cava als vervanger voor Aperol Spritz, met tonic of soda op de manier waarop Campari wordt geserveerd. Voor het product ontwikkelden ze een speciale fles waarvan het ontwerp is gepatenteerd. Zonder twijfel wordt deze Bonanto een kwalitatieve meerwaarde in de wereld van de cocktails en aperitieven.
Girò
Dit is een rosé die geen echte rosé is... Mooie wijn gemaakt door Bàrbara Mesquida om op die manier deze zeldzame druivensoort van de vergetelheid te redden. Slechts productie van 1000 flessen.
Premsal
Terug naar de roots van de witte Mallorcaanse cépages met deze Premsal. Aangeplant in 2010 volledig "en gobelet", dus met respect voor de traditionele manier van aanplant op het eiland.
Girò, Premsal
2011 is het geboortejaar van de Acrollam. Acrollam is het omgekeerde van Mallorca. Het geeft aan dat er een grote ommezwaai is gebeurd op dit domein.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Uitverkocht!
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.