Wij zijn de exclusieve invoerder in België van al de wijndomeinen op deze website.
Tinto Fino (86%), Cabernet Sauvignon (10%), Merlot (4%)
75 cl.
2019
Dit is ‘nieuwe stijl’ Ribera: krachtig, stevige maar toch sappige tannines en volgens moderne technieken gevinifieerd met respect voor druif en regio.
Tempranillo (98%), Albillo (2%)
2020
De Viñas Viejas is een selectie van de betere (bio) wijngaarden van het dorp "La Aguilera". Voor deze wijn worden wijngaarden gebruikt met een gemiddelde leeftijd van 60 jaar, afkomstig van de 2 terroirs : zanderige keienbodems en kalk-kleibodems. Aangezien het een fieldblend betreft, bestaat de coupage voor 98% uit Tempranillo en 2% Albillo. Bovendien een topper prijs/kwaliteit !
Tinto Fino (100%)
2021
Deze wijn is een perfecte harmonie tussen de oude stijl van Ribera del Duero met zijn vlezig karakter en een meer moderne en krachtige wijnstijl. Schoolvoorbeeld van Crianza.
Syrah (53%), Cariñena (35%), Sumoll (12%)
2018
Wijngaard met een kalksteengrond op 400 meter hoogte in La Joncosa del Montmell.
Sumoll (100%)
Gerard Jané was een van de pioniers in Penedès om de vergeten druivensoort Sumoll te recupereren. Dit is een van de meest authentieke variëteiten van de regio. Nochtans was het lange tijd niet toegelaten om de soort te gebruiken volgens de officiële D.O. wetgeving. Gelukkig is daar sinds een 10-tal jaar een kentering in gekomen. Vandaag wordt het gebruik van autochtone cépages zelfs aangemoedigd!
Arcos, Bonicaire, Garnacha, Monastrell
2023
Sensal is de 'vin de village' van Javi, gemaakt van de in zijn dorp meest voorkomende druivensoorten : Arcos, Monastrell, Bonicaire en Garnacha. De wijngaarden situeren zich in het dorp La Font de la Figuera, stokken van 35 à 50 jaar oud. Er zijn in totaal 2600 flessen gemaakt. Verrassend fris voor een wijn met deze cépages en uit deze regio.
2022
Keuzestress?
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Tempranillo (85%), Garnacha (10%), Palomino, Viura
Dit is hun basiswijn of "Vino de pueblo", in dit geval Labastida, net in Rioja Alavesa gelegen. De druiven zijn afkomstig van 4 verschillende wijngaarden op 500 m hoogte.
Tempranillo (78%), Garnacha (20%), Viura (2%)
Dit is hun basiswijn of "Vino de pueblo", in dit geval San Vicente de la Sonsierra, nog net in Rioja Alta gelegen. De druiven zijn afkomstig van 4 verschillende wijngaarden op 500 m hoogte.
Mencia (100%)
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Rauls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef en oenoloog Cesar Marquez.
La Vizcaína is een project van Raúl Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir enz. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan Raúls vader die oenoloog was en op jonge leeftijd stierf. In dit project wordt Raúl bijgestaan door zijn neef en oenoloog César Márquez. 1000 flessen productie.
Mencia (95%), Merenzao (Bastardo) (5%)
La Vizcaína is een project van Raul Pérez waarbij hij de wijnen indeelt volgens herkomst met betrekking tot zonoriëntatie, terroir. La Vizcaína is de naam die de inwoners van Valtuille gaven aan zijn vader. Rauls vader was oenoloog en is op jonge leeftijd gestorven. In dit project wordt Raul bijgestaan door zijn neef-oenoloog Cesar Marquez. Las Lomas = licht golvend landschap 1500 flessen productie
Syrah (91%), Cabernet Sauvignon (9%)
Etiqueta Azul is het blauwe etiket en is de topper van de drie wijnen die hier onder de kurk komen. Het etiket is geïnspireerd op het wapenschild van de familie.
Syrah (38%), Cabernet Franc (22%), Garnatxa (21%), Cariñena (12%), Merlot (7%)
2015
Nuncito (klein Nunci) is zowat de tweede wijn van het domein waarin ook deels de jongere druivenstokken worden verwerkt. 2005 was de eerste jaargang van commercialisering.
Syrah (36%), Garnatxa (22%), Cabernet Franc (20%), Merlot (14%), Cabernet Sauvignon (7%)
2017
Zoals in de meeste nieuwe Priorats neemt Dirk hier ook minstens 50 à 60% Grenache en Carignan als basis en vult deze aan met andere cépages, meestal van jongere wijnstokken. Hoewel de wijn zuiders is, heeft hij toch een zekere fraîcheur. Misschien door het gebruik van de Cabernet Franc, die voor de rest in deze streek niet gebruikt wordt. Minimale élevage op eiken vaten om geen enkele dominantie van het hout te hebben. En daarin is hij perfect geslaagd! Ongelooflijke wijn voor zijn prijs. Nunci: de vroegere eigenaar van de wijngaarden was de belleman (nunci) van het dorp. Nunci is dan ook de naam geworden voor alle wijnen van het domein.
Garnatxa (60%), Cariñena (30%), Cabernet Sauvignon (10%)
Bellmunt blanc en Bellmunt Negre zijn de eerste 'vins de villages' van Mas d'en Gil. In dit geval afkomstig van jonge wijnstokken van de eigen wijngaarden op het domein, aangeplant tussen 1996 en 1998.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Uitverkocht!
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.