Wij zijn de exclusieve invoerder in België van al de wijndomeinen op deze website.
Xarel.lo (100%)
75 cl.
2021
De eerste wijn van het nieuwe project van Albert Jané (bekend van Acústic) uit zijn geboorteregio : de Montmell. Op Mas Vilella maakt hij zowel witte als rode wijnen met autochtone druivensoorten.
Macabeu (100%)
2023
Albada is een van de zeldzame witte Spaanse wijnen van deze onherbergzame regio in Aragón. Enkel 100% vieilles vignes Macabeu worden gebruikt met lage rendementen. Continentaal klimaat met koude winters en warme zomers.
Garnacha (100%)
De perfecte dagelijkse wijn. Boordevol fruit van oude wijnstokken Grenache uit Calatayud.
Frisse en volmondige passe-partout witte Spaanse wijn van vieilles vignes Macabeu uit Calatayud.
Tempranillo (100%)
Salbide is een oude term die werd gebruikt door de plukkers op het veld. Nadat paard en kar waren geladen met de druiven, moesten deze richting de bodega vertrekken. De route die gevolgd werd was de Salbide: nauwe veldwegen in het Cantabrisch gebergte die naar de verschillende hoger gelegen dorpen leidden.
Garnacha
2022
Onze passe-partout rode huiswijn met ons eigen etiket: Vida. Gemaakt van vieilles vignes Garnacha van de hellingen van de Moncayo.
Garnatxa (60%), Cariñena (40%)
2020
Giné Giné is de eerste wijn gemaakt door en genoemd naar het Duo Buil i Giné. Hier zoeken zij naar een zuivere expressie van Prioratwijn met de twee autochtone variëteiten Garnatxa en Carinyena. Geen vatrijping of overextractie, wel terroirexpressie.
Keuzestress?
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Mencia
Deze jongste telg van Castro Candaz werd voor de eerste keer gemaakt in 2018. Het is de enige Mencía die afkomstig is van verschillende wijngaarden, zowel in de noordelijke zone Chantada als in de Bibei-zone van Ribeira Sacra. Puur Mencía-fruit !
Alicante Bouchet, Bastardo (Merenzao), Mencia
Vooraf moet u weten dat Bierzo één van de eerste appellaties is in Spanje met een volledig gemoderniseerde wetgeving. Dat wil zeggen dat vanaf 2017 de wijnen op de markt kunnen gebracht worden als “vino de villa” als al de druiven afkomstig zijn van percelen in één dorp. Vervolgens worden er verschillende cru’s gedefinieerd. In de meeste domeinen werd dit reeds toegepast, zeker in die wij invoerden, aangezien zij aan de basis lagen van al deze wijzigingen. Al hun wijnen werden van in het begin genoemd naar het perceel. Hier hebben we een perfect voorbeeld van 'Vino De Villa' uit het dorpje Valtuile.
Mencia (100%)
Neem de fruitgedrevenheid van Pinot Noir en het verkwikkende van Syrah en je hebt een goede Mencía. Deze ‘jonge’ wijn van Raúl Pérez wordt met dezelfde zorg gemaakt als de andere cuvées, maar de druiven zijn afkomstig van jongere wijngaarden.
Godello (100%)
Trepat (100%)
Damia (Damiaan) is de oprichter van dit huis. Vandaag maken de kelders en de productie nog steeds integraal deel uit van dit domein dat in 1637 werd opgericht.
Xarel.lo (50%), Macabeu (30%), Parellada (20%)
Damia (Damiaan) is de oprichter van het cavahuis. Vandaag zijn de kelders en productie nog steeds in het domein dat in 1637 werd opgericht.
Garnatxa blanca (100%)
Baanbreker sinds 1994. Deze Spaanse wijn werd als eerste van het domein naar de stichtster van het domein genoemd. Na decennia lang werken om de juiste vinificatiemethode en samenstelling van de cuvée te vinden, is deze wijn vandaag het toonbeeld van een frisse witte Grenache. Totale productie van 20000 flessen
Mando (100%)
Deze wijn is een eerbetoon van Pablo Calatayud, de eigenaar van Celler del Roure, aan zijn moeder Amalia en aan zijn zussen. Dit domein is immers vooral een familieproject. De wijn is een 'blanc de noirs', een witte wijn gemaakt van rode druiven, vandaar dat hij eruitziet als een lichte rosé. Zeer apart van karakter!
Mando (70%), Arcos (30%)
Safrà is de 3e telg van de rode amfora-wijnen die door Pablo worden gemaakt op Celler del Roure. Dit is een frissere variant met de nadruk op de Mandó en elk jaar ietsje meer Arcos in de assemblage. Karakterwijn met veel persoonlijkheid.
Mando (40%), Tintorera (40%), Arcos (20%)
Dit domein bezit een ware schatkamer aan oude amfora's. Intussen hebben ze een hele reeks wijnen die volledig met behulp van deze oude amfora's gemaakt werden. In het wit is dat de Cullerot en in het rood de Vermell en de Parotet. Loepzuivere en sappige wijnen.
Macabeu (30%), Pedro Ximénez (30%), Verdil (30%), Malvasia (10%)
Cullerot = dikkopje, zie logo. Sinds enkele jaren heeft men zich op Celler del Roure verdiept in de recuperatie van oude cépages van de streek. Ook de vinificatie in amforen, die op dit oude domein nog aanwezig waren, gebeurt zoals vroeger. Cullerot werd in 2010 voor het eerst gecommercialiseerd. Productie van 24.000 flessen.
Monastrell (30%), Petit Verdot (20%), Tintorera (20%), Cabernet Sauvignon (10%), Merlot (10%), Syrah (10%)
Basiswijn gemaakt van oude wijnstokken Monastrell en andere druivensoorten die aangeplant zijn nabij de prehistorische site Les Alcusses. Eén van Valencia's meest succesvolle wijnen.
Garnatxa (100%)
Les Maiols is de perfecte exponent van de nieuwe richting die de gebroeders Anguera zijn ingeslagen : elegante loepzuivere wijnen met perfecte terroirexpressie. De druiven komen van 11 ha eigen noordelijk gerichte wijngaarden op krijt & kalksteenrijke grond. Met de hand geoogst, +- 2000kg/ha rendement. Maiols is de enige wijn afkomstig van jonge wijnstokken Garnatxa.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Uitverkocht!
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.