Bij Clos de l’Obac, van de familie Pastrana & Jarque, werd de "Nieuwe Priorat" geboren. Zij waren de eersten om in Priorat te geloven en als pionier in 1979 te starten. In 1991 kwamen dan de eerste wijnen (jaargang 1989) van Clos de l'Obac en 4 andere wijnhuizen op de markt. Dit huis staat voor de klassieke ...
Garnatxa (48%), Tempranillo (35%), Cariñena (11%), Cabernet Sauvignon (6%)
75 cl.
2022
Usatges is de tweede wijn van dit topdomein, maar wordt daarom niet gemaakt met minder kwalitatieve druiven. Enkel de assemblage is elk jaar verschillend, aangezien de wijn wordt gemaakt met het restdeel van de druiven die niet worden gebruikt voor de Clos de l'Obac en Miserere. Toonbeeld van finesse.
Cabernet Sauvignon (35%), Garnatxa (35%), Cariñena (10%), Merlot (10%), Syrah (10%)
2014
Een van de grote klassiekers van Priorat. Jaar na jaar de perfecte illustratie van zijn terroir en jaargang. Mineraal en groots. Topwijn.
Cabernet Sauvignon (27%), Garnatxa (27%), Tempranillo (27%), Cariñena (10%), Merlot (9%)
Miserere is een van de grootste en meest complexe wijnen uit deze beroemde appellatie. Afkomstig uit Torroja del Priorat (Mas d'en Bruno) is hij de enige rode Spaanse wijn uit dit gebied met Tempranillo in de samenstelling.
150 cl. (Magnum)
2013
300 cl. (Doble Magnum)
2008
Garnatxa blanca (40%), Macabeu (40%), Xarel.lo (16%), Moscatel de Alejandria (4%)
2020
Een heel aparte witte Spaanse wijn, gemaakt van de typische druivensoorten uit Priorat. Geen spek voor elke bek, maar wel zeer authentiek van stijl!
2012
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
2019
Garnatxa (80%), Cabernet Sauvignon (10%), Syrah (10%)
50 cl.
2011
Zeer originele restzoete Spaanse wijn, gemaakt van hoofdzakelijk oude wijnstokken Garnatxa. Een van Spanjes mooiste rode restzoete wijnen.
Mencia (100%)
De topwijn van Raul Pérez in Bierzo, genoemd naar de weg (Ultreia) richting Santiago de Compostela. Afkomstig van één perceel van 1,1 ha, aangeplant in 1908 op een hoogte van 530 m.
Mencia
Raúl Pérez weet als geen ander de balans tussen finesse en kracht te vinden. Deze cuvee is misschien wel de meest elegante van alle rode Ultreia-wijnen.
Godello (100%)
Prieto Picudo (100%)
Wijn met een productie van 1500 flessen, afkomstig van een ‘single vineyard’ net buiten Valtuille op 500 meter hoogte.
2021
Albarin
Mencia (50%), Tintorera (50%)
La Clave is de jongste worp van genie Raúl Pérez. Hoofdzakelijk gemaakt van wijngaarden uit de regio Ponferrada. Bijzonder aan deze wijn is zijn coupage. Naast Mencía bestaat hij immers voor de helft uit Tintorera, of Alicante Bouschet, een druivensoort die na de philloxera veelvuldig werd aangeplant in Galicia en Bierzo. Deze druif is vooral bekend voor zijn donker gekleurd vruchtvlees, wat maakt dat de La Clave donkerder van kleur is dan de andere Raúl-wijnen.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.