Terroir Cote
Er wordt met 5 verschillende terroirs gewerkt, die voor hem de essentie van Castilla y León weergeven. 1. Baños de Valdearados in Ribera del Duero (Burgos), 8,3 ha, met hoofdzakelijk Aragonés op pie franc geplant in 1908 en 1948. Op 970m hoogte met hoofdzakelijk klei-en leembodems. 2. Caserio de San José in Valtiendas (Segovia), 3 ha, hoofdzakelijk Tempranillo op pie franc, geplant in 1956 op 880 m hoogte, met stenige en alluviale bodems. 3. San Roman de Hornija in Toro (Zamora), 6,4 ha, met Tempranillo, Petit Verdot en Garnacha op pie franc, geplant tussen 1930 en 1940, op 720m hoogte, met zanderige bodems bedekt met keien. 4. Trigueros del Vale in Cigales (Valladolid), 2,5 ha, met Tempranillo op Amerikaanse onderstok 110R, geplant tussen 1935 en 1950 op een hoogte van 780 m, met zanderige en alluviale klei-leem bodems. 5. Gumiel del Mercado in Ribera del Duero (Burgos), 2 ha, met Tempranillo geplant in 1998 op onderstok 41B, op een hoogte van 920 m, op silt bodems met zanderige leem en kiezel.