Dé gastronomische gin van Barcelona! Een project van Roger Burgués en Lluis Jauregui, twee vrienden die beslisten om de meest gastronomische gin van Barcelona te maken. Daarvoor verzamelden ze een aantal specialisten die hen geholpen hebben in hun zoektocht: Rosendo Mateu, maître-parfumeur, één van 's werelds ...
Tinto Fino (86%), Garnacha (12%), Albillo (2%)
150 cl. (Magnum)
2022
2007 was de eerste jaargang. PSI zijn de initialen van Peter Sisseck. De wijnstok afgebeeld op het etiket refereert naar de Griekse letter Psi, die dezelfde vorm heeft.
75 cl.
2021
Tinto Fino (100%)
Flor de Pingus is de 2e wijn van de legendarische Pingus van Peter Sisseck. Biodynamisch domein.
De Bonanto is samengesteld door de beste sommelier van Spanje en 2 mixologistas van wereldniveau. De 3 mannen die hierachter zitten, zijn niet de minste. 1 van hen is Marc Alvarez, die sinds jaren een topfunctie bekleedt in de groep van El Bulli. 3 jaar geleden brachten ze hun gin Ginraw op de markt, die we toen ook in onze gamma opnamen. Nu kregen we dezelfde vraag voor hun Bonanto. Het 3-tal heeft 3 jaar gewerkt aan het product, zowel inhoudelijk als naar uitstraling. Ze gingen op zoek naar een kwalitatief aperitief en kwamen terecht bij een op wijn gebaseerd aperitief waaraan een destillaat van kersen is toegevoegd. Het kan tijdens de dag on the rocks worden gedronken, met cava als vervanger voor Aperol Spritz, met tonic of soda op de manier waarop Campari wordt geserveerd. Voor het product ontwikkelden ze een speciale fles waarvan het ontwerp is gepatenteerd. Zonder twijfel wordt deze Bonanto een kwalitatieve meerwaarde in de wereld van de cocktails en aperitieven.
70 cl.
Ginraw is de gastronomische gin van Barcelona, gecreëerd door experts uit de wereld van de gastronomie en een maître-parfumeur.
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Bestelbaar vanaf 01-06-2025
Prijs nog niet bekend
2024
Primeur: levering voorzien voor december 2026/januari 2027 Flor de Pingus is de 2e wijn van de legendarische Pingus van Peter Sisseck. Biodynamisch domein.
300 cl. (Doble Magnum)
Primeur: levering voorzien voor december 2026/januari 2027 Pingus is een cultwijn die in zeer beperkte mate wordt gevinifieerd door Spanjes meest beroemde oenoloog, de Deen Peter Sisseck. Productie: 6000 à 7000 flessen al naargelang de jaargang.
600 cl. (Imperial)
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.