Geschiedenis Enric Soler
Enric Soler begon zijn carrière in de wijnwereld als sommelier, een gebied waarin hij zich onderscheidde met zijn talent voor proeven en analyse van wijnen. Evenzo heeft hij jarenlang zijn passie voor deze wereld overgedragen door projecten uit alle hoeken van de wereld te verdedigen en te erkennen. Deze eigenschappen hebben hem tot een gewaardeerde docent voor sommeliers in Spanje gemaakt. Deze ervaringen en zijn respect voor het werk in de wijngaard en het wijnmaken, heeft Enric Soler aangezet zich sinds 2004 te specialiseren in de productie van uitsluitend witte bewaarwijnen. Door zijn unieke persoonlijkheid en stijl van wijnen, wordt hij erkend als één van de meest gerespecteerde producenten in Spanje. De wijnen worden gevinifieerd in de kleine familieboerderij in de buurt die geleidelijk opgebouwd is. Vanaf het begin nam Enric de beslissing om zijn wijngaarden te bewerken volgens de biodynamie. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de wijnstokken in balans komen. Door het kleine aantal percelen, kan Enric de wijnstokken bijna op een persoonlijke manier verzorgen. In de wijnkelder wordt het werk tot een minimum beperkt, Enric begeleidt als het ware de wijnen, zonder er zelf veel aan te morren.