Wij zijn de exclusieve invoerder in België van al de wijndomeinen op deze website.
Palomino (100%)
37,5 cl.
Fino is de aperitiefsherry bij uitstek. Deze Fino heeft een stuk Manzanilla-karakter door zijn ligging aan de oevers van de Guadelete-rivier. Omwille van geografische redenen mag de term Manzanilla niet gebruikt worden.
Tempranillo (100%)
75 cl.
2022
Deze Selección is de basiswijn van dit domein. Het fruit is enkel afkomstig van biologisch bewerkte wijnstokken van minstens 30 jaar oud in het dorp La Aguilera, één van Ribera's meest bekende dorpen. Prachtig voorbeeld van elegante Ribera del Duero.
Tinto Fino (100%)
2021
Dit is de instapwijn van Pérez Pascuas. Een wijn die zowel op zijn fruit als op zijn kruidige accenten wordt gedragen. Een ‘gavilan’ is een pluim die een schrijver gebruikt om zijn verhaal neer te schrijven. Gavilan is ook de expressie van de gebroeders als zijnde een autochtone wijn ‘pur sang’ met de eigenheid van het terroir. Sedert jaargang 2010 op de markt gebracht als Crianza.
Malvasia (100%)
1998 was de eerste jaargang van deze witte Spaanse wijn. De naamgeving komt van de hooggelegen wijngaarden. Los Campos is in het Catalaans Els Camps, de wijnvelden in dit geval.
Garnatxa blanca, Macabeu, Malvasia de Sitges, Subirat Parent, Xarel.lo
Dit is een nieuwe reeks voor dit domein. Tot nu toe hadden zij een eenvoudige witte Spaanse wijn en een topwijn. Daarnaast had Gerard heel wat ‘testwijnen’ van andere druivensoorten. Na jarenlange proefvinificaties werd er besloten om zowel in wit, rosé als in rood een ‘selecció’ te maken van 15 verschillende wijngaarden, telkens vieilles vignes. De etiketten van wit, rood en rosé vormen één landschap, karakteristiek voor Baix Penedès. Bij de witte Spaanse wijn hebben we het zee– en strandlandschap van Baix Penedès. De vaten die op de zee drijven zijn een referentie naar hoe vroeger de vaten op de boten werden geladen: in de zee losgelaten, dreven deze naar de boot.
Malvasia de Sitges (100%)
Jané Ventura heeft begin 2000 de Malvasia de Sitges terug op de kaart gezet. Sindsdien zijn er heel wat wijnmakers gevolgd. Deze Sempreviva is een lichtvoetige wijn, de instapversie van de Malvasia de Sitges. Zeer fris, mooie zuren en strak op het palet. Sempreviva is de Catalaanse benaming voor de Flor de Sant Joan, de typische bloem die op die heiligendag aan de vrouwen wordt geschonken. Aangezien het de perfecte droogbloem is, lijkt ze nooit te sterven en is dus 'altijd levend' of Sempreviva. Een mooie naam voor een mooie wijn. Slechts 4400 flessen gemaakt in zijn eerste millésime.
Ull de Llebre (40%), Cabernet Sauvignon (20%), Merlot (20%), Sumoll (10%), Syrah (10%)
2018
Dit is een nieuwe reeks voor dit domein. Tot nu toe hadden zij een eenvoudige witte Spaanse wijn en een topwijn. Daarnaast had Gerard heel wat ‘testwijnen’ van andere druivensoorten. Na jarenlange proefvinificaties werd er besloten om zowel in wit, rosé als in rood een ‘selecció’ te maken van 15 verschillende wijngaarden, telkens vieilles vignes. De etiketten van wit, rood en rosé vormen één landschap, karakteristiek voor Baix Penedès. Het etiket van de Negre is geïnspireerd op de Finca Mas Vilella, meer landinwaarts, met daarrond de hooggelegen wijngaarden.
Keuzestress?
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Tempranillo (45%), Merlot (20%), Sumoll (20%), Syrah (15%)
2023
Dit is een nieuwe reeks voor dit domein. Tot nu toe hadden zij een eenvoudige witte Spaanse wijn en een topwijn. Daarnaast had Gerard heel wat ‘testwijnen’ van andere druivensoorten. Na jarenlange proefvinificaties werd er besloten om zowel in wit, rosé als in rood een ‘selecció’ te maken van 15 verschillende wijngaarden, telkens vieilles vignes. De etiketten van wit, rood en rosé vormen één landschap, karakteristiek voor Baix Penedès. Het etiket van de rosado is gebaseerd op de kustzone van El Vendrell. Gebouwen, bruggen en terrassen waar je van de rosé kunt genieten.
Macabeu, Parellada, Xarel.lo
Reserva de la Música is de opvolger van de Reserva Brut. Deze Cava krijgt vooral meer rijping in de fles waardoor de structuur, bubbels en aroma’s complexer worden. Op het rugetiket staat in kleine gouden cijfers (naast barcode) de maand van dégorgement vermeld.
Sauvignon blanc (100%)
Ook Javier Sanz heeft, naast de oudste stokken Verdejo van de regio, een aantal ha Sauvignon blanc, aangeplant in 1994. Dit is een zuivere Sauvignon, met aandacht voor zijn terroir.
Verdejo (100%)
Selectie van de beste wijngaarden oude wijnstokken op het hoogplateau van La Seca. Vroeger "Villa Narcisa" geheten.
Albariño, Godello, Lado, Loureira, Torrontés, Treixadura
Dit is één van de historische domeinen van de regio Ribeiro. Gelegen in de Valle de Avia in het mooie groene binnenland van Galicia. Arsenio Paz was de stichter en bezieler van het domein sinds 1977. In 2022 besloot José Pariente om deze kleine boutique winery over te nemen, aangezien Arsenio geen opvolging had. Dit is een klein domein van 6 ha met een goeie 20.000 flessen productie. José Pariente wil vooral de erfenis van Arsenio met respect voor de regio en het terroir verderzetten.
Garnacha, Tempranillo, Viognier
2021 was de eerste jaargang van deze verrassende wijn van hét topdomein Rueda. Victoria is een eerbetoon van Ignacio en Martina aan hun moeder Victoria Pariente, stichter van de bodega. Vanaf het begin werd er voor deze wijn enkel met biologisch geteelde druiven gewerkt. Het gaat om een assemblage van 2 rode druiven (Tempranillo en Garnacha) en 1 verrassende witte druif (Viognier). Zeer verrassend als rosé !
Wie Rueda of José Pariente zegt, denkt meteen aan Verdejo. Nochtans is Sauvignon Blanc ook heel belangrijk in deze regio. Voor Dos Victorias is dit een vrij recent project dat flink geslaagd is. 2007 was de eerste jaargang. De naam José Pariente werd aan de wijn gegeven toen Marivi bij diens overlijden de wijngaarden erfde. Deze wijn vormt 10% van de totale productie.
Dit is de basiswijn van het domein, maar tegelijk ook het paradepaardje. Hiermee heeft Marivi Pariente haar faam gemaakt. De wijn werd genoemd naar de vader van Marivi Pariente, als eerbetoon omdat deze man destijds deze oude wijnstokken aanplantte en ze zijn hele leven verzorgde.
50 cl.
Marivi is reeds jaren aan het experimenteren om een edele restzoete Spaanse wijn te vinifiëren. 2010 is het eerste jaar dat ze daarin slaagde.
Vermouth op basis van Garnatxa Blanca & Macabeu.
Garnatxa blanca (60%), Macabeu (40%)
One-man-project van Josep Maria Castillo, die vroeger als oenoloog in verschillende wijndomeinen in Terra Alta werkte. Vandaag keert hij terug naar zijn roots met deze vermout.
Chardonnay, Garnatxa blanca, Merseguera
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Uitverkocht!
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.