Wij zijn de exclusieve invoerder in België van al de wijndomeinen op deze website.
Tempranillo (95%), Graciano (5%)
150 cl. (Magnum)
2019
Reserva met top allures. Roda I is steeds een strenge selectie van druiven. Enkel de allerbeste komen in aanmerking, de wijnstokken zijn minstens 30 jaar oud.
Cariñena (40%), Garnatxa (40%), Cabernet Sauvignon (20%)
2017
Joan Giné is de eerste stap opwaarts richting een houtgerijpte Priorat. Joan Giné is de grootvader van Xavi Buil i Giné die hem veel bijbracht over de wijnbouw. Een hommage aan grootvader Giné.
Cariñena (45%), Garnatxa (45%), Cabernet Sauvignon (10%)
75 cl.
Promopack 12 flessen + 1 magnum gratis Joan Giné is de eerste stap opwaarts richting een houtgerijpte Priorat. Joan Giné is de grootvader van Xavi Buil i Giné die hem veel bijbracht over de wijnbouw. Een hommage aan grootvader Giné.
Mencia
Castro Ventosa is één van de oudste domeinen in Bierzo. Dit is het familiedomein van Spanjes meest beroemde oenoloog Raul Pérez. La Vitoriana is hun allerbeste cru.
2020
Mencia (95%), Bastardo (Merenzao) (5%)
2021
Men zegt dat Mencía lijkt op Pinot Noir of op Syrah. Neem de fruitgedrevenheid van de Pinot en het verkwikkende van de Syrah en je hebt een goede Mencía. Valtuille is de naam van het dorp en staat voor een selectie van meer dan 100 jaar oude stokken. Een opbrengst van slechts 3500 flessen. Wijngaarden zijn gelegen op 580 meter hoogte.
Mencia (98%), Alicante Bouchet (2%)
Castro Ventosa is één van de oudste domeinen in Bierzo. Dit is het familiedomein van Spanjes meest beroemde oenoloog Raul Pérez. Cova de la Raposa ('grot van de vos') is een wijngaard gelegen in het dorp Abajo de Valtuille. Zuidelijke expositie op een zanderige bodem. Geen eenvoudig perceel en deze wijn wordt daarom niet elk jaar gemaakt. Wanneer het wel lukt, is de wijn werkelijk groots.
Keuzestress?
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
2022
Rapolao is één van de koelere cru's, een 'paraje' van 3.5HA waar een zestal vignerons wijnen van maken. Ook Raul Pérez, de fameuze telg van dit domein bottelt deze cru zowel met Ultreia als La Vizcaina. Vooral een kleirijke bodem en door de ligging verschijnt de zon er pas laat in de voormiddag. De wijnstokken zijn +-100 jaar oud!
Garnatxa (85%), Syrah (15%)
Coma d’en Pou is de verzamelnaam van enkele wijnvelden oostelijk van Gandesa aan de voet van de Serra de Cavalls. Coma staat voor een ondiepe vallei in een bergachtige regio. Coma d’en Pou heeft een totale oppervlakte van 10 ha deels met wijnstokken en deels met olijfbomen beplant. In 1996 werd deze wijn in zeer beperkte volumes gemaakt. Het was ook in de beginperiode dat er een procentueel groter aandeel cabernet sauvignon in de cuvée zat. Vandaag speelt grenache de hoofdrol.
Cariñena (100%)
L'Hostal is een selectie van de oudste Carignans uit hun wijngaarden en hun nieuwe topcuvee. Afkomstig van 1 perceel van 1,5ha wijnstokken op klei-kalksteenrijke bodem. De stokken zijn tussen 50 en 80 jaar oud. Rendement van slechts 1000 kg/ha, alles met de hand geoogst.
Carinyena (50%), Garnatxa (50%)
L'Hostal is een selectie van de oudste Carignans en Garnatxa's uit hun wijngaarden en hun nieuwe topcuvee. Afkomstig van 1 perceel van 1,5ha wijnstokken op klei-kalksteenrijke bodem. De stokken zijn tussen 50 en 80 jaar oud. Rendement van slechts 1000 kg/ha, alles met de hand geoogst. Volledig biodynamisch bewerkt.
Garnatxa
Dit is al heel lang één van de topwijnen van dit domein. 1996 was het jaar van geboorte, toen met een productie van slechts enkele vaten. Intussen is deze wijn echter helemaal van stijl veranderd en hebben we hier één van de meest elegante Garnatxawijnen uit Catalunya. De druiven komen van 11 ha eigen noordelijk gerichte wijngaarden op krijt & kalksteenrijke grond. Met de hand geoogst, +- 2000kg/ha rendement.
Carinyena
Ritme Celler is het Priorat-project van Albert Jané van Acústic in Montsant. Hij wil hier op dezelfde manier eerlijke wijnen maken die voor hem de appellatie weerspiegelen. Er wordt enkel met vieilles vignes gewerkt, afkomstig van 6 verschillende dorpen doorheen Priorat. Topper prijs/kwaliteit ! Sinds een 10-tal jaar werkt Albert volledig biologisch.
Ull de Llebre (68%), Garnatxa (26%), Cabernet Sauvignon (6%)
2018
De aanplant van de garnatxa dateert van de jaren 60 en 70 volgens het gobeletsysteem. De overige variëteiten werden op het einde van de jaren 80 aangeplant volgens het leisysteem (dubbele guyot). De wijngaarden zijn zuidwestelijk georiënteerd en krijgen hierdoor vele uren zon, om tijdens de oogst (van eind september tot begin november!) mooie en perfect rijpe druiven af te leveren. Enkele weken voor de oogst worden de minder bedeelde trossen verwijderd (vendange verte). Maceratie en alcoholische gisting in inox cuves aan 28°C gedurende 25 dagen. Vervolgens een rijping van 12 maanden, deels op nieuwe Franse eiken (Allier) vaten en tweedejaars vaten. Voor een deel van de garnatxa wordt heel beperkt Amerikaanse eik gebruikt. Totale productie van 36.000 flessen.
Cabernet Sauvignon (27%), Garnatxa (27%), Tempranillo (27%), Cariñena (10%), Merlot (9%)
2013
Miserere is een van de grootste en meest complexe wijnen uit deze beroemde appellatie. Afkomstig uit Torroja del Priorat (Mas d'en Bruno) is hij de enige rode Spaanse wijn uit dit gebied met Tempranillo in de samenstelling.
300 cl. (Doble Magnum)
2008
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Uitverkocht!
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.