Xarel.lo (50%), Macabeu (40%), Chardonnay (10%)
150 cl. (Magnum)
2017
Impérial is de instapwijn van de cava’s met een jaartal en tevens de belangrijkste van het assortiment. De Champagneachtige packaging mag door grootvader Gramona niet gewijzigd worden! Herkenbaarheidsfactor van de bodega!
Pinot Noir (100%)
75 cl.
2019
Cava Argent Rosé wordt nog maar sinds enkele jaren gevinifieerd. Totale productie van slechts 4000 flessen.
Garnatxa (100%)
2020
Reserva de la Música is de opvolger van de Reserva Brut. Deze Cava krijgt vooral meer rijping in de fles waardoor de structuur, bubbels en aroma’s complexer zijn. Op het rugetiket staat in kleine gouden cijfers (naast barcode) de maand van dégorgement vermeld.
Macabeu, Parellada, Xarel.lo
2021
Reserva de la Música is de opvolger van de Reserva Brut. Deze Cava krijgt vooral meer rijping in de fles waardoor de structuur, bubbels en aroma’s complexer worden. Op het rugetiket staat in kleine gouden cijfers (naast barcode) de maand van dégorgement vermeld.
Macabeu, Xarel.lo
2012
Jané Ventura startte reeds in 1914 met de productie van Cava. Hierdoor is hun naam in de streek bekend geworden. Een bodega met een stevige roots in de wereld van de Cava. Sinds 1998 wordt er ook meer aandacht geschonken aan stille witte en rode Spaanse wijnen. Topcava’s worden in Spanje vaak zonder of met zeer weinig dosage gemaakt. Dit om de rijke basiswijn ten volle tot zijn recht te laten komen. Dit is de verjaardagscuvée die slechts beperkt werd gemaakt (1914 flessen).
Macabeu (50%), Xarel.lo (50%)
Jané Ventura startte reeds in 1914 met de productie van Cava. Hierdoor is hun naam in de streek bekend geworden. Een bodega met een stevige roots in de wereld van de Cava. Sinds 1998 wordt er ook meer aandacht geschonken aan stille witte en rode Spaanse wijnen. Topcava’s worden in Spanje vaak zonder of met zeer weinig dosage gemaakt. Dit om de rijke basiswijn ten volle tot zijn recht te laten komen.
Vind in 3 stappen uw perfecte wijn!
Macabeu (90%), Parellada (10%)
La Pintada is de Cava van het vroegere Lar de Barros en één van de drie Cava’s die in dit huis gemaakt worden.
Xarel.lo (70%), Chardonnay (30%)
5* staat voor een selectie van het beste wat dit domein kan brengen binnen de Cavawereld.
Listán blanco (100%)
Jesús Méndez wil met zijn Viñátigo-project autochtone Canarische cépages die bijna uitgestorven zijn terug een gezicht geven. Al zijn wijnen worden in zeer beperkte volumes gevinifieerd. ‘Pie franco’ op vulkanische ondergronden. Mix van ongeënte inheemse witte variëteiten uit de Canarische eilanden. De geselecteerde variëteiten en de verhoudingen variëren van jaar tot jaar afhankelijk van de oogst. De Listan Blanco druiven komen van ongeënte wijnstokken van meer dan 100 jaar oud. Geteeld tussen 500 en 900 meter boven zeeniveau, in het noordwesten van Tenerife. Jonge vulkanische bodems, met goede afwatering en zeer rijk aan mineralen.
Xarel.lo (75%), Chardonnay (25%)
Roura maakt een van de beste bubbels prijs/kwaliteit. Mooie vineuze stijl met altijd minstens 15 maanden ‘sur lattes’. Het puntje Chardonnay zorgt voor een volle en romige toets.
Paswoord vergeten?
Vul hieronder je login in en klik op "Versturen". Je zal via e-mail de instructies ontvangen om je paswoord te wijzigen.
Opgelet!
Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren. Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.
Er is iets mis gelopen met jouw verzoek.
Je bent succesvol ingeschreven! We houden je op de hoogte.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als dit product weer in voorraad is.
Vul je e-mailadres in en we brengen je op de hoogte als de nieuwe jaargang van dit product in voorraad is.